BK Walldia

Referat: IS Örnia - BK Walldia

Så då var det dax för o möta serieledarna Örnia på bortaplan och 4st viktiga kuggar som saknades i startelvan, Linus, Eken, Green och Palmen.
Men det skulle visa sig att de som ersatte gjorde detta med bravur.
Matchen började lite trevande och det var Örnia som tog tag i matchen från start men Walldia kämpade sig in i matchen ju längre det led och detta gav utdelning i minut 27 då Malmström slår en perfekt boll ut till Lill-Pelle som driver ner längst kanten och slår in den till Simon som bredsidar bollen rakt upp i högra krysset och 1-0 till lirarna från söder.
Men det tog inte mer än 2 min så rann de igenom våran offsidefälla och 1-1 i minut 29.
Men grabbarna repade mod och efter ett lååååååångt inlägg av Pierre så kom Hinken högst på denna och 2-1 satt i bortre krysset och klockan stod på 32 minuter.
Efter detta mål radar vi upp ett bättre spel och nu har vi kommit in i våra positioner på ett bättre sätt och när sedan Johnsson slår en perfekt macka ut till Lill-Pelle i minut 42 på högerkanten och han avlossar stora släggan så sitter den precis nedan för bortre krysset och 3-1 till Lirarna.
I sista minuten av första halvlek så gör Kung-Jerry en makalös räddning från 2 meter med en hand och det kan vi tacka honom för att vi har 2 mål o gå på i 2:a halvlek.

De 5 första minuterna i 2:a så dominerar vi från våra kanter med Hallgren och Simon och Hinken har ett fräsande skott precis utanför stolpen.
Vi låter Örnia komma in mer och mer i matchen och i minut 65 så sätter de 3-2 och match igen.
Men men 2 minuter efter detta så gör Simon dagens snyggaste mål från sin högerkant han driver upp bollen och placerar den från kanten till bortre krysset och 4-2 till oss i minut 67.
De resterande minuterna av matchen så trycker de på men Jerry har full koll och Anton får ett ypperligt läge då domaren missar en solklar offside på 5 meter men anton är för ivrig i sin iver och placerar bollen precis utanför stolpen när han var helt fri med deras målis men bättre och spara dessa mål till ett annat viktigt tillfälle.
En helgjuten arbetsinsatts där våra toppar var Jerry och Johnsson men hela laget skall ha ett stort +.
Nu vänder serien i etapp två och Slättåkra nästa.